Onze Verbintenissen

Gratis verzending

In België leveren wij gratis uw bestelling af vanaf een bedrag van 70,00 EUR. Wanneer het totaal bedrag minder dan 70,00 EUR is rekenen wij 10,00 EUR verzendingskosten aan. In Nederland, Duitsland, G.H.Luxemburg en Frankrijk rekenen wij een vast tarief aan van 10,00 euro. Voor alle andere landen zal de prijs van verzending via een online tool bekend gemaakt worden alvorens u tot betalen overgaat.

Niet goed, geld terug

Als internet consument bent u door 'De Wet Marktpraktijken' beschermd om het aangekochte product zonder enige gevolgtrekking binnen de 14 kalenderdagen terugsturen of omruilen. Uiteraard geldt hier dat de producten niet gedragen, niet aangepast en in originele staat dienen te verkeren. Een uittreksel van deze wet kan in in onze 'Algemene Voorwaarden' onder punt 8 terug vinden.
 
Veilig online betalen 

Uw betaalgegevens worden met behulp van Ogone versleuteld en beveiligd om internet fraude tegen te gaan. Het Ogone betaalplatform maakt gebruik van 3D Secure procedure om er zeker van te zijn dat u de rechtmatige eigenaar bent van de aangeboden betaalkaart. Klik hier meer infrormatie op de site van Ogone.

Afhalen in Antwerpen

Haal uw bestelling af in één van onze winkels in Antwerpen. Onze winkels zijn open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u. Op zondagen en feestdagen zijn onze winkels gesloten. Gelieve bij het afrekenen duidelijk aan te geven dat u uw bestelling in onze winkels wenst af te halen.

Officiële dealer

TenSen Juweliers is voor meer dan 70 merken 'Official Dealer'. Helaas laten niet alle merken, meer bepaald de meer exclusieve merken zoals Rolex, Breitling, enz., online verkopen toe. Het hogere gamma vraagt een meer persoonlijke touch en uitleg betreffende de werking en waarden van het merk. Voor deze merken nodigen wij u graag uit in één van onze winkels in Antwerpen. Als officiële dealer kan u tevens zowel voor aankopen als dienst na verkoop bij ons terecht. 

+32 (0)3 231 98 98

Onze klantendienst is er om op al uw vragen te beantwoorden. Indien u hulp nodig hebt bij uw bestelling, vragen over modellen die u niet op de site terug vindt of vragen over uw bestelling... neem dan gerust contact met ons op. Onze klantendienst is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 10u tot 17u.

info@tensenonline.be

Voor alle vragen kan u ons een mail sturen op [email protected]. Wij zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.

© 2021 TENSEN JUWELIERS. Alle rechten voorbehouden.