Over TenSen.be

Wie zijn wij?

TenSen.be is het online portaal en de internet winkel van TenSen Juweliers in Antwerpen.

TenSen Juweliers is in haar 55 jarige bestaan uitgegroeid tot een vaste waarde in de wereld van de horloges en juwelen. Door de jaren heen hebben wij het geluk gehad om vertegenwoordigers te mogen worden van de meest vooraanstaande merken. Onze kracht is ons aanbod dat uit een 70-tal merken bestaat. Zo kan u bij ons terecht voor alle genres van horloges; van kinder tot modieus, van klassiek tot sportief of van weelderig tot héél exclusief. 

TenSen.be hebben wij in het leven geroepen om u nog beter te dienen. Zo kan op uw eigen ritme en zonder verplichtingen ons ruime aanbod verkennen. Hier hebt u de mogelijkheid om 24u per dag en in enkele muisklikken het horloge of juweel van uw dromen te bestellen en enkele dagen later thuis of op het op uw aangegeven adres te laten afleveren.

Ook service is voor ons belangrijk. Zo beschikken wij over een ruim en modern uitgerust atelier dat door merken als Rolex, Cartier, Breitling, TAG Heuer e.a. erkend werd als 'Official Service Centre'. Onze horlogemakers worden dan ook op regelmatige basis door deze merken in hun fabrieken uitgenodigd om de laatste technologische ontwikkelingen onder de knie te krijgen.

Waar zitten wij?

Onze winkels bevinden zich allemaal in de Huidevettersstraat en aanpalende Schuttershofstraat, dé toonaangevende winkelstraten van Antwerpen. De Meir, de grootste en bekendste autovrije winkelstraat van België, ligt eveneens op wandel afstand. Wij gaan er dan ook prat op dat wij u de grootste collectie horloges en juwelen kunnen aanbieden op één locatieKlik hier voor een kaart.

© 2021 TENSEN JUWELIERS. Alle rechten voorbehouden.